Tarieven

DAY IN THE LIFE

Een ‘day in the life’ reportage is anders dan andere reportages. Ik maak dan namelijk voor een aantal uur onderdeel uit van jullie gezin. Jullie doen wat jullie altijd doen, jullie knutselen, koken, wandelen, gaan naar een speeltuin, eten, badderen, etc, en ik leg dat vast. Dat betekent dat ik al snel minimaal 2 uur aanwezig ben.

  • Een mini ‘day in the life’ reportage van 2 uur kost €200,-.

Bij een reportage van 2 uur ontvang je ongeveer 25 foto’s en een slideshow op usb-stick, in hoge kwaliteit en zonder logo’s of watermerken.

  • Een midi ‘day in the life’ reportage van 4 uur kost €350,-.

Bij de reportage van 4 uur ontvang je ongeveer 50 foto’s en een slideshow op usb-stick. Daarnaast ontvang je een mooi foto-album (15 x 20) met 20 pagina’s.

  • Een maxi ‘day in the life’ reportage van 6 uur kost €500,-.

Een reportage van 6 uur levert je zo’n 75 foto’s en een slideshow op en een mooi foto-album (15 x 20) met 30 pagina’s.

Alle foto’s worden door mij geselecteerd en bewerkt.

Tarieven, klein kind met handen en mond tegen raam aan gedrukt.

FAMILIE | ZWANGERSCHAP | PORTRET

Voor een fotoreportage van +/- 1 uur vraag ik €100,-. Je mag daarna maximaal 10 favoriete foto’s kiezen uit een persoonlijke en beveiligde online galerij. De online galerij is 2 weken beschikbaar en gaat daarna weer offline. Mocht je 10 foto’s niet genoeg vinden, dan is het mogelijk om extra foto’s te bestellen, per foto kost dit €5,-. Jouw keuze krijg je zonder logo’s, in hoge resolutie en in kleur en zwart wit aangeleverd op een usb-stick.

Nadat je je keuze gemaakt hebt uit de online galerij, verstuur ik per email de factuur. Na betaling verzend ik de usb-stick met daarop de gekozen foto’s.

tarieven, meisje omhelst moeder

TROUWFOTOGRAFIE

Trouwfotografie bied ik aan in samenwerking met Inge Pijl. Zij is een gedreven fotograaf met veel ervaring op het gebied van familieshoots, portretten, concertfotografie en natuurlijk trouwfotografie. We hebben er voor gekozen om ons als fotografenduo aan te bieden, als het gaat om bruiloften. Twee paar ogen zien nu eenmaal meer dan één paar. Daarnaast vullen onze persoonlijkheden elkaar erg goed aan en dat zie je terug in het eindresultaat! Meer informatie over onze producten en samenwerking vind je terug op de site van JOIN Fotografie.

CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen zijn te verkrijgen voor iedere gewenste prijs en in te zetten voor een shoot naar keuze, waarmee dan een deel of de gehele shoot of reportage betaald kan worden. Vooralsnog heb ik enkel cadeaubonnen via de mail.

OVERIG

Binnen een straal van 20 kilometer rondom Vessem zullen er geen reiskosten gevraagd worden. Daarbuiten vraag ik €0,20 ct per kilometer.

JNSSN Fotografie is vrijgesteld van omzetbelasting en rekent daarom geen BTW op haar facturen.

Bij het boeken van een shoot of reportage ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden. Deze lees je hier.