Reacties

day in the life

Hieronder kun je een aantal hartverwarmende reacties lezen van mensen die met JNSSN Fotografie in zee zijn gegaan. Bij het lezen van zoveel enthousiasme maakt mijn hart een sprongetje. Voor dit soort reacties doe ik het!

GEÏNTERESSEERD?

Ben jij na het lezen van al deze lieve reacties overtuigd en wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

DE REACTIES

oude tijden herleefden

Maartje:

“Ik ben zó blij met de foto’s die Joosje heeft gemaakt! Juist die gewone dagelijkse taferelen die je zelf niet vastlegt, zijn dat nu wel prachtig gedaan. Joosje was op de achtergrond aanwezig, iedereen ging gewoon door met z’n dagelijkse bezigheden. Ik had niet verwacht dat het resultaat zo mooi zou zijn. Dank je wel!”

meisje zit op de rug van moeder, terwijl moeder en jongen de oven instellen.

Eefje:

“Na enige twijfel (ben eigenlijk niet zo’n familie-foto-type) ben ik overstag gegaan met een day in the life fotoreportage. Dit omdat ik de soortgelijke eerder gemaakte foto’s van Joosje zo mooi vond! Mijn vriend was nog niet zo overtuigd, maar wel akkoord;) uiteindelijk heeft Joosje op een superontspannen manier foto’s bij ons thuis gemaakt en hebben wij echt een dag zoals alle andere gehad. Zelfs mijn vriend vergat dat de camera er was…. en wauw; er zitten echt een paar juweeltjes tussen. Juist omdat ze niet geposeerd zijn, maar natuurlijk. Een ‘gewone’ dag die je later, als de kinderen groter zijn, heel graag nog even opnieuw beleeft omdat de gewone dagen nou juist eigenlijk zo bijzonder zijn… “

Helen:

“Wij hadden het geluk dat we vorige week op een prachtige locatie door Joosje zijn vastgelegd. Joosje is heel prettig en open in de omgang, waardoor we ons helemaal op ons gemak voelden tijdens de shoot. Joosje denkt hardop waardoor het gemakkelijk is om mee te denken en van de sessie iets gezamenlijks te maken. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat het geheel natuurlijk verloopt, waardoor we bij sommige foto’s niet eens hadden gemerkt dat ze werden genomen. We zijn super blij met het eindresultaat en we raden Joosje dan ook zeker aan voor het vastleggen van bijzonder momenten!”

reacties, oma met kleinkinderen in de branding van de zee

Willemijn:

“Joosje weet een ontspannen sfeer te creëren, met als gevolg prachtige foto’s die dicht staan bij de personen die er op staan. Heel blij met het resultaat, de familie staat er mooi op!”

reacties, vader met dochter op de nek en andere dochter aan de hand op de heide

Paula:

“Joosje is een fotografe die haar vak verstaat. Ze heeft onze dochters prachtig op de foto gezet. We zijn er super blij mee!”

Esli:

“Vorige week een fotoshoot gedaan en ondanks dat we doorgaans nooit shoots doen, voelden we ons erg op ons gemak. Joosje maakt foto’s in een actieve en comfortabele, maar professionele setting. De foto’s die we later ontvingen zijn ook erg spontaan en bijzonder gaaf. Er was goed gebruik gemaakt van de bloeiende heide, waardoor de kleur erg mooi uit de foto’s sprong. Super bedankt Joosje, het resultaat mag er wezen!”

Janneke:

“Enthousiaste fotografe die helemaal met ons meedacht over het eindresultaat. Prettig in de omgang en zeer snel met de bewerking en het eindresultaat. Absoluut een aanrader als een persoonlijke fotoshoot wilt.”

Ingrid:

Ontzettend blij met onze prachtige foto’s. Het was koud, maar we bofte met het prachtige licht. Daarbij was onze zoon van 3 jaar niet echt in zijn hum. Maar Joosje zorgde ervoor dat we een ontspannen shoot hadden, waar uiteindelijk prachtige plaatjes uitkwamen. Super bedankt voor je geduld .”