Zakelijk en overige projecten

Ben jij op zoek naar een fotograaf die het verhaal van jullie organisatie op sfeervolle wijze kan vastleggen? JNSSN Fotografie biedt ook zakelijke fotografie aan. Dit kan door middel van sfeerreportages, door het maken van zakelijke portretten, of door een combinatie van beiden.

Ook in mijn zakelijke fotoreportages pas ik documentaire fotografie toe. Met name bij sfeerreportages probeer ik zo min mogelijk te regisseren. Maar ik begrijp heel goed dat jullie verhaal voorop moet staan! Ik zal dan ook zeker de touwtjes in handen nemen wanneer dat nodig is. Het gaat er immers om dat we samen die ene foto te pakken krijgen. Voor de portretten geldt dat ik streef naar zo min mogelijk ‘say cheese’ momenten. JNSSN Fotografie staat niet voor niks voor spontaniteit en authenticiteit. Mijn doel is om jou zoveel mogelijk als jezelf op de foto te zetten. Wat mij betreft ben je dan op je best!

Ben je op zoek naar een volledig gestylde en geregisseerde shoot? Dan ben ik niet de fotograaf voor jou.

VOORBEELDEN

Voor het Centrum voor Trajecten en Bemoeizorg (CvTB) in Den Bosch maakte ik een mooie reportage over hun werkzaamheden. Deze foto’s zijn gebruikt voor een boek waarin de dagelijkse praktijk van het CvTB omschreven wordt aan de hand van verhalen van cliĆ«nten en medewerkers.

Voor het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven maakte ik een uitgebreide reportage van de werkzaamheden op de covid-19 intensive care. Op deze manier heb ik kunnen bijdragen aan een tastbare herinnering voor de medewerkers van deze afdeling.

Voor Angela, ontwerper en fotograaf bij March, maakte ik foto’s die zij kan gebruiken voor haar sociale media.

Behalve reportages in opdracht heb ik ook een aantal meer persoonlijke projecten gedaan. Zo heb ik vorig jaar enkele dagen Deborah gevolg met mijn camera. Je kunt meer over haar verhaal hier lezen. Het eindresultaat is een mooie, persoonlijk en zeer kwetsbare fotoreportage geworden.

GEƏNTERESSEERD?

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over wat ik voor jullie organisatie kan betekenen? Twijfel je nog? Of ben je er al van overtuigd dat ik de fotograaf ben die je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ook zou je eens kunnen kijken bij mijn tarieven en mijn algemene voorwaarden.