Trouwen

Jullie trouwdag is persoonlijk en uniek. En daar horen minstens net zulke persoonlijke en unieke foto’s bij. Het is daarom belangrijk dat jullie kiezen voor een stijl van fotografie die bij jullie past. Ook als het om trouwfotografie gaat, probeer ik zoveel mogelijk in documentaire stijl te fotograferen, Dus niet geposeerd en met oog voor de grote en kleine verhalen die jullie dag zo bijzonder maken. Maar wees gerust, als jullie toch heel graag die geposeerde shoot willen met zijn tweetjes of een paar groepsfoto’s, dan is dat geen enkel probleem!

Het is een hele eer om als fotograaf bij zo’n speciale en intieme dag aanwezig te mogen zijn. Het maakt niet uit hoeveel huwelijken je al gefotografeerd hebt, trouwfotografie blijft altijd een beetje spannend. Vind ik dan. Maar als ik eenmaal aan het fotograferen ben, sta ik ‘aan’ en probeer ik al die mooie momenten op jullie dag vast te leggen, zodat jullie straks volop kunnen nagenieten van al die tastbare herinneringen.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat er een klik is tussen jullie als bruidspaar en mij als fotograaf. We zitten immers de hele dag met elkaar opgescheept! Daarom kom ik graag eerst bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Op die manier leren we elkaar beter kennen en kunnen we jullie wensen bespreken. Dit gesprek is vrijblijvend en verplicht jullie tot niets. Omdat de meeste bruidsparen ver van te voren een trouwfotograaf boeken, hebben we een aantal weken voor jullie trouwdatum ook nog even contact op verder af te stemmen.

Veel bruiloften heb ik gefotografeerd met een collega fotograaf. Sinds kort werk ik ‘vast’ samen met Sjors van Gils. Hij is, net als ik, documentaire fotograaf, maar hij is ook super goed in meer geposeerde foto’s. Je kunt hier meer werk van hem zien. Het voordeel van twee fotografen op je bruiloft is dat we natuurlijk nóg meer zien dan wanneer je als fotograaf alleen bent. Maar daarnaast kunnen we ons ook opsplitsen. Op die manier kunnen er bijvoorbeeld foto’s gemaakt worden van de voorbereidingen bij jullie allebei!

GEÏNTERESSEERD?

Neem gerust contact met me op voor dat vrijblijvende kennismakingsgesprek. Ik kom graag bij jullie langs (met of zonder Sjors)en dan we kunnen bekijken of ik (wij) voor jullie DE trouwfotograaf ben die jullie zoeken. En als jullie nu heel ver weg wonen, dan kunnen we ook kennismaken via Teams.