Trouwen

Als het om trouwfotografie gaat, werk ik samen met Inge Pijl. Inge is een gedreven fotograaf met ervaring op het gebied van familieshoots, portretten, concert- en trouwfotografie. Samen vormen wij JOIN Fotografie. Mochten jullie voor mij kiezen als jullie trouwfotograaf, dan kies je ook voor Inge.

JOIN FOTOGRAFIE

Wij hebben er bewust voor gekozen om bruiloften met zijn tweeën te fotograferen. Voor jullie is dit één van de belangrijkste dagen in jullie leven. Wij willen er zeker van zijn dat we daar geen moment van missen. Twee fotografen zien nu eenmaal meer dan één. En als het nodig is, dan kunnen we ons opsplitsen. Zo kunnen we bijvoorbeeld van jullie allebei de voorbereidingen vast leggen.

JOIN Fotografie staat voor spontane en eigenzinnige trouwfotografie. Inge en ik hebben ieder onze eigen stijl van fotograferen. Mijn kracht ligt op het gebied van documentaire fotografie. Ik blijf wat meer op de achtergrond en ga op zoek naar de kleine momenten die tekenend zijn voor jullie dag. Inge treedt juist meer op de voorgrond. Zij zoekt het contact op en is een kei in de portretsessies. Onze persoonlijkheden en manier van werken vullen elkaar goed aan en dat zie je terug in het eindresultaat!

Jullie trouwdag is persoonlijk en uniek. En daar horen minstens net zulke persoonlijke en unieke foto’s bij. Het is daarom belangrijk dat jullie kiezen voor een stijl van fotografie die bij jullie past. Maar het is ook belangrijk dat er een klik is tussen jullie als bruidspaar en ons als fotografen. We zitten immers de hele dag met elkaar opgescheept! Daarom komen Inge en ik graag eerst bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Op die manier leren we elkaar beter kennen en kunnen we jullie wensen bespreken. Dit gesprek is vrijblijvend en verplicht jullie tot niets.

Trouwfotografie, silhouet van bruidspaar dansend in industriële ruimte.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie willen over onze producten en samenwerking? Kijk dan eens op de site van JOIN Fotografie. Je vindt daar ook een overzicht van de meest gestelde vragen. Als je wilt kan je ook via JNSSN Fotografie contact opnemen.

NOG MEER INSPIRATIE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *