Familie | Portret | Zwangerschap

familie portret zwangerschap

FAMILIEFOTOGRAFIE

Mijn familiefotografie kenmerkt zich door spontaniteit en ongedwongen momenten. Niemand houdt van geforceerde ‘say cheese’ foto’s en die probeer ik dan ook zeker te voorkomen. Het liefst ga ik met jullie op zoek naar een locatie die jullie het meeste aanspreekt. Een familieshoot kan buiten in de bossen plaats vinden, op het strand of in een meer stadse omgeving. Een buitenlocatie heeft wat mij betreft de voorkeur, omdat dit de meeste vrijheid biedt. Maar misschien denken jullie daar wel heel anders over en hebben jullie een fantastische binnenlocatie op het oog… Geen zorgen, ik ben zeker over te halen.

Naast deze vorm van familiefotografie bied ik ook ‘day in the life’ reportages aan. Bij deze vorm van fotografie hoeft er helemaal niet geposeerd te worden! Klinkt dat als muziek in je oren? Kijk dan eens hier.

familie portret zwangerschap

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Jouw zwangerschap is een uniek moment in je leven. En natuurlijk ben je trots op jouw prachtige buik! Dus dat mag je best vast laten leggen. Wil je een mooie zwangerschapsshoot in de studio of op de heide? Of misschien wil je liever een intieme shoot bij jouw thuis? Alles kan!

familie portret zwangerschap

PORTRETFOTOGRAFIE

Portretfotografie; daar sta je dan, met een camera op je snufferd. Vaak voelt dat toch een tikkeltje onwennig. Maar geen zorgen, ik zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Terwijl we lekker aan het kletsen zijn, maak ik de foto’s. Misschien zelfs zonder dat je het door hebt. Omdat ik de shoot zo spontaan mogelijk wilt houden, maak ik alleen maar portretfoto’s op locatie. Dat kan ergens in de natuur zijn, in de stad of bij jou thuis. Wat jij wilt.

GEÏNTERESSEERD?

Denk jij dat ik de fotograaf ben die jij zoekt of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op. Na een eerste contact via de mail kunnen we telefoonnummers uitwisselen en kunnen we eventueel bellen of appen. Wil je weten hoeveel een fotoshoot kost, kijk dan eens bij mijn tarieven.

NOG MEER INSPIRATIE