Familie

DAY IN THE LIFE

Familiefotografie, maar dan anders. Een ‘Day in the life’ reportage, ook wel documentaire familiefotografie genoemd, gaat er anders aan toe, dan dat je misschien zou verwachten bij een fotoreportage. Bij een ‘day in the life’ ben ik een aantal uur aanwezig in jullie gezin, terwijl jullie doen wat jullie altijd doen. En ik leg dat vast. Ik vraag jullie niet om even in de camera te kijken of om even leuk te lachen. Een snottebel? Lekker laten zitten. Vuile kleren van het spelen? Niets aan doen. Een boze bui? Dat hoort ook bij het dagelijkse leven. Net als die ontplofte keuken of rommelige woonkamer.

Met andere woorden: ik regisseer niets. En jullie ook niet. Er hoeft dus niet geposeerd te worden! Hoe fijn is dat?

Ondertussen worden wel al die mooie alledaagse momenten vast gelegd. Het leven van iedere dag, met jullie eigen ritueeltjes en gewoonten, al die dingen die jullie uniek maken. Momenten die eigenlijk zo dierbaar en bijzonder zijn, maar waar je in eerste instantie niet zo bij stil staat. Het resultaat is een prachtige reportage vol met persoonlijke en tastbare herinneringen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Omdat mijn hart bij documentaire fotografie ligt, zie je bij mij geen gestylde shoots. Ik wil jullie het liefste fotograferen zoals jullie ècht zijn. In mijn ogen is dat de manier waarop familiefotografie zou moeten zijn: niet geposeerd en realistisch.

GEÏNTERESSEERD?

Denk jij dat ik de fotograaf ben die jij zoekt of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op. Wil je weten hoeveel een fotoshoot kost, kijk dan eens bij mijn tarieven.

Day in the life’ reportages zijn hele persoonlijke reportages. Omdat we al snel een paar uur met elkaar ‘opgescheept’ zitten, kan ik me voorstellen dat het prettig is om elkaar van te voren eerst even te spreken. Daarom plan ik graag een digitale kennismaking in!